Pulse Раница Solo Лилава Flower 0.00kg

Предлаган от:
Цена:
45.59 лв.

Вашето дете се нуждае от удобна и изключително здрава раница? Решението е раница PULSE SOLO FLOWER!

Раницата PULSE SOLO FLOWER е подсилена в зоните, които по принцип са подложени на по-голямо натоварване. Цветът трудно избледнява и не се драска, което класифицира PULSE SOLO FLOWER като раница с най-високо качество!

Характеристики, които затвърждават нейната издръжливост:
  • Дишащата материя ви осигурява въздушен поток между нея и вашия гръб, което намалява изпотяването.
  • Презрамките с форма на „извит банан“ ще ви осигурят повече комфорт и по-добро разпределение на тежестта, така че дори ако раницата ви е тежка, усещането при носене ще бъде по-приятно. Раницата притежава и опция за регулиране според индивидуалните нужди на всеки.
  • Раницата разполага с 1 основно отделение; 1 преден джоб.
  • Предният джоб, предназначен за носене на аксесоари може да замести употребата на портфейл или органайзер за съхранение на пари, лични вещи и други; Обемът на раницата е 20 l.
  • Раницата притежава метални ципове, чието счупване е почти невъзможно;
  • Раницата притежава тройно дъно (три слоя материал с пяна между тях), което поддържа формата на чантата и предотвратява лесното пробиване при евентуално поставяне на тефтери с твърди корици, химикалки или други остри предмети;
  • Дизайнът е проектиран с вкус, за да удовлетвори нуждите на потребителите и да се съобрази с тенденциите на пазара по отношение на конструкция, аксесоари и цветова гама.

    Раницата PULSE SOLO е произведена от контролирани материали, които не съдържат PVC и отговарят на стандартите за качество. Всички производствени материали са водоустойчиви, имат полиуретановото покритие, както и не са уязвими на атмосферни влияния. Раницата е по-гъвкава и по-здрава от всяка стандартна раница!