Храна за котки NutriBest Cat Sensitive, със сьомга и ориз, чувал от 15кг, цена за чувал 75.00лв. /1кг-5.00лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

25 Преглеждан
5.00 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

NutriBest Cat Sensitive със сьомга и ориз е пълноценна храна за възрастни котки от всички породи, специално разработена за деликатно храносмилане.

NutriBest Cat Sensitive със сьомга и ориз е първокласна храна специално създадена от експерти в областта на храненето и ветеринари, за да може вашата котка да се радва на оптимално здраве. Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик за поддържане на здрава кожа и козина. 

Без оцветители - Без изкуствени аромати - Без добавена захар
Формулиран от ветеринарни лекари и експерти по хранене.

Важни преимущества NutriBest Cat Sensitive:

Засилва имунитета: Витамините А и Е, заедно с микроелементите Мед и Селен, са от съществено значение за поддържането на силна имунна система.

Повишава активността: Бирената мая, богата на витамини от група В, помага за регулиране на метаболизма и производството на кръвна глюкоза, за да увеличи енергията и жизнеността на вашата котка.

Здрав чревен тракт: Пребиотиците MOS и FOS заедно с пулпата от цвекло благоприятстват  производството (работят добре) на полезни за здравето бактерии, които благоприятстват усвояването на хранителните вещества и синтеза на витамини.

Пази уринарното здраве: Оптималното съотношение между съставките му и добре проученият баланс между натрий, фосфор и магнезий допринасят за поддържане на рН в урината на нива, които помагат срещу образуването на пикочни камъни (предотвратяват създаването на пикочни камъни).

Подобрява паметта: Омегите 3 и 6, получени от рибено масло, благоприятстват ученето и развитието на различни церебрални функции.

Грижа за козината и кожата: NutriBest включва морски водорасли, богат източник на естествени минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини. Те подхранват и хидратират кожата, защитават клетките й и поддържат козината блестяща и здрава.

Подобрява сърдечната дейност и зрението: Тауринът е аминокиселина, която котките не могат да синтезират в необходимата сума и е добре да се допълни с добавени хранителни вещества (таурин), които спомагат за подобряване на здравето на сърцето и зрението.

Препоръчителни дневни порции ( г/ ден)
за възрастни котки от всички породи:

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и околната среда на котката (моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец има наблизо чиста и прясна вода.

Състав: Пилешко брашно (27%); Пшеница; Царевица; Пшеница; Масла и мазнини (1% рибено масло); Брашно от сьомга (4%); Ориз (4%); Растителен протеинов изолат; Бирена мая (3%); Цвекълна каша; Минерали; Водорасли от Северния Атлантик (0,5%); Пребиотик MOS.

Аналитични съставки: Суров протеин: 30%, масла и мазнини: 11%, неорганични вещества: 7,5%, сурови фибри: 2,2%, таурин: 1170 mg / kg.

Препоръка:

Насърчавайте котката си да пие много вода, което ще помогне за разреждане на урината и ще предотврати образуването на камъни в урината.

Съхранявайте продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 15кг, цена за чувал 75.00лв. /1кг-5.00лв./