Измиваща пяна за лице с чаено дърво, Xpel Marketing Ltd, 200 мл.

Предлаган от:
Цена:
8.00 лв.

Търсите ли ефективна козметика за ежедневно почистване на мазна или комбинирана кожа, искате ли да си възвърнете свежестта и копринеността на лицето? Опитайте пяната за измиване на лице, с екстракт от чаено дърво Xpel Marketing Ltd. Тя ще се справи с мръсотията и излишния себум. Формулата се основава на две необичайни съставки. Първата е екстракт от чаено дърво.

Суровината има силни бактерицидни, вируцидни и противовъзпалителни свойства. Особено полезна е при лечението на акне лезии. Лесно прониква дълбоко в порите и ги почиства от излишния себум, носейки незабавно облекчение. Втората съставка - ментовото масло - има антиоксидантни, регенеративни и антисептични свойства.

Още в първия момент охлажда раздразнената кожа и стимулира кръвообращението, премахвайки подуването и възпалението. Xpel Marketing Ltd почистваща пяна за измиване на лице с чаено дърво ще направи тена ви свеж и сияен.

Употреба: масажирайте част от гела във влажна кожа и изплакнете с топла вода. Изпробвайте и почистващия скраб за лице с чаено дърво.

Значение: почистване
Време на приложение: универсален
Пол: за жени
Класификация: мас маркет
Тип кожа: всеки тип
Производител: Великобритания
Направено в: Великобритания
Обем: 200 ml