JOZY - балсам за кучета и котки с масло от норка

Този продукт се предлага от Karasto Pets

100 Преглеждан
9.80 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Балсам JOZY с масло от норка  е разработен за кучета и котки 

Специално създадената формула на балсама включва в състава си  натурално масло от норка. Нанася се върху козината след къпане с шампоан. Поддържа натуралния Ph баланс на кожата. Регенерира косъма от корена. Понижава наелектризирането на козината и осигурява чистотата на кожата и козината, като им придава и аромат. Възстановява увредения косъм. Улеснява разресването на козината, дори когато е сплъстена. Ароматизира и тонизира кожата.  Балсамът има дълбоко почистващо действие, бързо и лесно се изплаква.

Подходящ е за всички породи кучета и котки.

Лавандуловото  масло прониква в дълбочина, подобрява кръвообръщението и стимулира растежа на косъма. То е мощно противогъбично  средство,  има антибактериално действие. Лавандуловото масло успокоява кожата, предпазва от себорея, има  подхранващо действие.

Балсамът с масло от норка е всичко, от което се нуждае сухата, изтощена и цъфтяща козина. Много меко и със силно подхранващо действие, маслото от норка регенерира структурата на косъма и го обгражда със защитен слой. Той притежава висока проникваща способност и незаменими мастни киселини. Идеален е за поддържане  блясъка на косъма.

Инструкции за употреба: За да проникнат по-добре съставките на балсама, е хубаво при къпане добре да втриете шампоана и да масажирате козината и кожата. 
Препоръчително е да изплаквате с хладка вода - тя затваря фоликулите и предотвратява  накъсване. Когато козината е добре изплакната, тогава сте готови за втора стъпка - нанасяне на балсам.
Необходимо е много внимателно да отстраните водата от козината - в противен случай балсамът няма да се задържи върху косъма.

Изсипете в шепа част от балсама и втрийте енерегично в козината. Количеството зависи от големината на кучето или котката. Хубаво е да оставите балсама от 3 до 5 мин., за да подейства ефективно. Изплакнете козината отново с хладка вода докато стане гладка и премахнете "хлъзгавия" ефект.

Опаковка от 250мл