JOZY - хидратиращ омекотяващ шампоан за бебета кученца и котенца

Този продукт се предлага от Karasto Pets

23 Преглеждан
9.80 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Шампоан JOZY - хидратиращ и омекотяващ за бебета кученца и котенца с алое вера

Шампоан със специално разработена формула за къпане на малки кученца и котенца.  Формулата е балансирана за всеки тип козина.  Нежно почиства и неутрализира неприятните миризми.  

Алое вера хидратира и омекотява кожата. Благодарение на биологично  активни вещества и глюкопротеини има противовъзпалително и противоалергично действие. Прави козината копринено мека  и блестяща. Тя става лесна за разресване и  придобива обем. Шампоанът има дълбоко почистващо действие, бързо и лесно се отмива. Подходящ е за всички бебета  кученца  и котенца  над 6 седмична възраст. 

Този шампоан е рН неутрален.

Инструкция за употреба: Намокрете козината на Вашия домашен любимец с топла вода. Шампоанът може да се нанесе директно върху кучето или котето. Ние препоръчваме да разредите 1 част шампоан с 3 части вода. Поставете сместа в съд и хубаво разбъркайте до получаване на пяна. Облейте животното с получената смес. Разнесете пяната равномерно по цялото тяло, като масажирате нежно кожата и козината. Оставете шампоана да действа 2-3 минути и след това отмийте обилно с вода. Подсушете козината на любимеца ви.

В опаковка от 250 мл. с удобен дозатор.