JOZY - хипоалергенен шампоан за кучета, с колаген и евкалиптово масло

Този продукт се предлага от Karasto Pets

102 Преглеждан
9.80 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Шампоан JOZY - хипоалергенен за кучета, е предназначен за изтощена и слаба козина, и съдържа с колаген и  евкалиптово масло.

Възстановява на 100%  здравината, плътността, мекотата и блясъка на козината. 

Притежава необичайното свойство да се свързва с водата, което спомага за хидратацията на кожата. Едновременно с това образува тънък филм на повърхността на косъма, което позволява по-доброто задържане на влагата. Този филм улеснява разресването на косъма и му придава копринена мекота и красив блясък.

Евкалиптовото масло е известно в козметиката със своето активно вещество цинеол. То има противовъзпалително, противоалергично, антисептично и репелентно  действие. При евентуално ухапване от насекомо бързо облекчава сърбежа и възпрепятства алергичните реакции. Шампоанът има дълбоко почистващо действие, бързо и лесно се отмива. Подходящ за всички породи кучета над 6 седмична възраст. Този шампоан е рН неутрален.

Инструкция за употреба: Намокрете козината на кучето с топла вода. Шампоанът може да се нанесе директно върху кучето. Ние препоръчваме да разредите 1 част шампоан с 3 части вода. Поставете сместа в съд и хубаво разбъркайте до получаване на пяна. Облейте кучето с получената смес. Разнесете пяната равномерно по цялото тяло, като масажирате нежно кожата и козината. Оставете шампоана да действа 2-3 минути и след това отмийте обилно с вода. Подсушете козината на кучето.

В опаковка от 250 мл. с удобен дозатор.