JOZY - пигментиращ шампоан за кучета с тъмна козина

Този продукт се предлага от Karasto Pets

119 Преглеждан
9.80 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

JOZY - пигментиращ  шампоан за кучета с тъмна козина с алое вера.

Шампoан за възстановяване пигментацията на козината, забавя избледняването, подсилва тъмния цвят и придава блясък на козината. Алое вера  хидратира и омекотява кожата. Благодарение на биологично  активни вещества и глюкопротеини  има противовъзпалително и противоалергично действие. Прави козината копринено мека и блестяща. Тя става лесна за разресване и  придобива обем.

Шампoанът е подходящ за всички черни кучета и такива с тъмен цвят над 6 седмична възраст. Подходящ е за пудели, шпицове, чау-чау, померани, ши тцу, английски и американски кокер шпаньол, нюфаундленд, грьонендейл, немска овчарка и други. Шампoанът има дълбоко почистващо действие, бързо и лесно се изплаква.

Този шампoан  е рН неутрален.       

Инструкция за употреба: Намокрете козината на кучето с топла вода. Шампоанът може да се нанесе директно върху кучето. Ние препоръчваме да разредите 1 част шампоан с 3 части вода. Поставете сместа в съд и хубаво разбъркайте до получаване на пяна. Облейте кучето с получената смес. Разнесете пяната равномерно по цялото тяло, като масажирате нежно кожата и козината. Оставете шампоана да действа 2-3 минути и след това отмийте обилно с вода. Подсушете козината на кучето.

В опаковка от 250 мл. с удобен дозатор.