JOZY - противопърхотен и антибактериален шампоан за кучета

Този продукт се предлага от Karasto Pets

120 Преглеждан
9.80 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Противопърхотен и антибактериален шампоан за кучета - JOZY, 
с алое вера и екстракт от лайка.

Специално разработена формула, с антибактериално действие, създадена за нежно почистване на козината и кожата. Премахва и лекува пърхота при всички породи кучета. Улеснява разресването и придава мекота и блясък на козината. Почиства и премахва неприятните миризми, оставяйки нежен аромат върху козината.

Екстактът от лайка има противовъзпалително, антисептично, антибактериално и антигъбично действие. Ревитализира и релаксира кожата. Облекчава възпалението и сърбежа по кожата, включително и екземи.

Алое вера хидратира и омекотява кожата. Благодарение на биологично  активни вещества и глюкопротеини има противовъзпалително и противоалергично действие. Прави козината копринено мека и блестяща. Тя става лесна за разресване и  придобива обем. Шампoанът е подходящ за всички кучета  над 6 седмична възраст. Продуктът има дълбоко почистващо действие, бързо и лесно се изплаква.

Този шампoан  е рН неутрален.       

Инструкция за употреба: Намокрете козината на кучето с топла вода. Шампоанът може да се нанесе директно върху кучето. Ние препоръчваме да разредите 1 част шампоан с 3 части вода. Поставете сместа в съд и хубаво разбъркайте до получаване на пяна. Облейте кучето с получената смес. Разнесете пяната равномерно по цялото тяло, като масажирате нежно кожата и козината. Оставете шампоана да действа 2-3 минути и след това отмийте обилно с вода. Подсушете козината на кучето.

В опаковка от 250 мл. с удобен дозатор.