Кожен портфейл Вежен Vintage Dark Limited

Този продукт се предлага от vrhbg.com

72 Преглеждан
47.21 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Вежен е дизайнерски модел, съчетаващ функционален калъф за карти и тънък компактен портфейл 

  • Естествена кожа със състарен винтидж ефект 
  • Размер: 7.5/10.5см.
  • Ръчна изработка
  • Голям брой прегради за карти и лични документи
  • Удобно отделение за пари в брой
  • Компактно двойно прегъване 

Вежен е дизайнерски модел, който съчетава изключително тънък компактен портфейл и функционално вътрешно разпределение за карти, документи и пари в брой. Естествената кожа и прецизна ръчна изработка го превръщат в елегантен аксесоар, страхотно допълнение към всеки личен стил.

 

Естествената кожа създава приятно усещане при допир и символизира престиж и лукс. С времето кожата става по-богата и плътна, отразявайки Вашата идентичност и оригиналност. Благодарение на естествените колагенови влакна, които са сложно преплетени, се осигурява по-добра издръжливост и трайност на продуктите изработени от естествена кожа. Тя се нуждае единствено от редовно почистване с чиста, влажна кърпа, за да запази красивия си вид за дълго време. Естествената кожа живее извън границите на времето, защото се е ползвала от векове, затова инвестирането в продукти от кожа никога не губи цената си.

 

Допълнителни опции за модела:

Персонализация - Лазерно гравиране по индивидуален проект. В описаната услуга са включени 15 символа - букви, цифри и препинателни знаци. Изработка - 3 дни от поръчка. За по-специфичен индивидуален проект,  моля да се свържете с нас за допълнително уточнение.

 

За върха:

 

Връх Вежен е най-високият от Веженския масив - 2198 метра и седми по височина сред първенците на Балкана.

 

Основен изходен пункт от север до величествения връх Вежен, който е най-висок в Златишко-Тетевенската планина е едноименната хижа "Вежен", до която се достига от село Рибарица.

 

Изкачването от х. "Вежен" става по скален ръб, обезопасен с метални въжета. Възможно е изкачване и от юг - град Клисура, както и от Копривщица. От върха се открива панорама към Средна гора, Рила, Пирин, централното било на Стара планина при хубаво време.

 

По основното му било се движи границата на резервата Царичина. В района на Вежен се намира единственият по-голям горски масив на бяла мура.

 

Върхът се намира в планинска природна област. Зимите са сурови с много ниски температури, силен вятър и снежни бури. В последните зимни месеци и началото на пролетта снежната покривка достига дебелина до 2 м. Затова тук често се образуват и лавини. Благодарение на дълбоките си снегове, той дава началото на река Бели Вит.