Масло от гроздови семена

Този продукт се предлага от Eterika

29 Преглеждан
3.75 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Състав: Натурално растително масло от гроздови семена. Получено чрез студено пресоване с последващо рафиниране. Съдържа основно мастни киселини – линолова (58% - 78%), олеинова (12% - 28%), палмитинова (5% - 10%).

Приложение: Успешно се използва в козметиката за масаж на лице и тяло. Способността му да попива бързо и дълбоко в кожата го прави предпочитано за масажни смеси. Маслото регулира мастната секреция на кожата, придава мекота и еластичност, подобрява кръвообращението. Подходящо против акне и целулит.

Начин на употреба

Масаж: В чист вид се използва за масаж на цялото тяло. Подхранва кожата в дълбочина и я заглажда. Може да се направи смес с етерични масла до 3% по избор на аромата и желания ефект. В комбинация с иланг-иланг, розово масло се постига ефекта афродизиак; смесено с масла от розмарин, хвойна, лавандула успокоява ревматични и мускулни болки; с масла от грейпфрут, лимонова трева подобрява кръвообращението и оросяването на крайниците. Като цяло масажът успокоява, релаксира, намалява умората и стреса.

Маски за лице: подходящо при мазна и загрубяла кожа.

Внимание: При смесване с етерични масла направете противоалергичен тест и се посъветвайте с фармацевт или ароматерапевт!

Опаковка: 55 мл