NutriBest Adult 7+, чувал от 15кг, цена за чувал 62.25лв. /1кг-4.15лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

141 Преглеждан
4.15 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

NutriBest Adult 7+ e пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за кучета на възраст над 7 години

По-възрастните кучета в напреднала възраст се нуждаят от специална диета, адаптирана към техните нужди: грижа за ставите, контрол на теглото и витамини и минерали, укрепване на здравето си.

NutriBest Adult 7+ е първокласна храна за домашни любимци, специално създадена от експерти в областта на храненето и ветеринари, така че вашето куче да се радва на оптимално здравословно състояние.

 Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик за поддържане на здрава кожа и козина. Храната има ниско съдържание на мазнини и е богата на витамини, за да благоприятства здравето на по-възрастните кучета.

  • Засилва имунитета: Витамините А и Е, заедно с микроелементите Мед и Селен, са от съществено значение за поддържането на силна имунна система.
  • Укрепва паметта: Омега 3 и 6, получени от рибено масло, благоприятстват ученето и развитието на различни церебрални функции.
  • Дава енергия: Бирената мая, богата на витамини от група В, помага за регулиране на метаболизма и производството на кръвна глюкоза, за да увеличи енергията и жизнеността на вашето куче.
  • Грижи се за кожата и козината: NutriBest Adult 7+  включва морски водорасли, богат източник на естествени минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини. Те подхранват и хидратират кожата, защитават нейните клетки и поддържат козината блестяща и здрава.

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и околната среда на кучето (моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец има наблизо чиста и прясна вода.

Препоръчителни дневни порции  (г/ден)  
за възрастни кучета от 7 години нататък

Състав: Месо и странични животински продукти (25%) (минимум 4% пилешко брашно); Пшеница; Царевица; Пшеница; Соя; Рожков; Ориз (минимум 4%); Масла и мазнини (минимум 0,5% рибено масло); Дрожди (минимум 1% бирена мая); Цвекълна каша; Водорасли (минимум 0,5%); Минерали; Пребиотик MOS; Екстракт от юка.

Аналитични компоненти: Суров протеин: 24%, масла и мазнини: 8%, неорганични вещества: 8%, сурови влакна: 3,5%.

Указания:
Съхранявайте опаковката на продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 15кг.  / 1кг- 4.15лв./