NutriBest Adult Activity, чувал от 15кг, цена за чувал 63.75лв. /1кг-4.25лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

164 Преглеждан
4.25 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

NutriBest Adult Activity е пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета от всички породи, които се подлагат на интензивна физическа активност или са изложени на студ.

Кучетата, които се занимават с интензивна и повтаряща се физическа активност или живеят в студен климат, се нуждаят от диета с по-високи нива на протеини и енергия, която им помага да повишат физическата си устойчивост и ги предпазва от възможни наранявания или прекомерна умора.

NutriBest Adult Activity с пиле и ориз е първокласна храна за домашни любимци, създадена от експерти в областта на храненето и ветеринари, така че вашето куче да расте здравословно и жизнено, докато се радва на идеално здраве.  Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик за поддържане на здрава кожа и козина. 

  • Засилва имунитета: Витамините А и Е, заедно с микроелементите Мед и Селен, са от съществено значение за поддържането на силна имунна система.
  • Укрепва паметта: Омега 3 и 6, получени от рибено масло, благоприятстват ученето и развитието на различни церебрални функции.
  • Дава енергия: Бирената мая, богата на витамини от група В, помага за регулиране на метаболизма и производството на кръвна глюкоза, за да увеличи енергията и жизнеността на вашето куче.
  • Грижи се за кожата и козината: NutriBest Adult Activity  включва морски водорасли, богат източник на естествени минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини. Те подхранват и хидратират кожата, защитават нейните клетки и поддържат козината блестяща и здрава.

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и околната среда на кучето (моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец има наблизо чиста и прясна вода.

Препоръчителни дневни порции  (г/ден)  
за възрастни кучета от 12 месеца нататък

Състав: Месо и странични животински продукти (25%) (минимум 4% пилешко брашно); Царевица; Соя; Масла и мазнини (минимум 0,5% рибено масло); Царевичен глутен; Рожков; Пшеница; Ориз (минимум 4%); Цвекълна каша; Дрожди (минимум 1% бирена мая); Минерали; Водорасли (минимум 0,5%); Пребиотик MOS; Екстракт от юка.

Аналитични компоненти: Суров протеин: 30%, масла и мазнини: 14%, неорганични вещества: 8%, сурови влакна: 2,9%.

Указания:
Съхранявайте опаковката на продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 15кг.  / 1кг. - 4.25лв./