NutriBest Adult Пилешко и ориз, чувал от 15кг, цена за чувал 55.50лв. /1кг-3.70лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

150 Преглеждан
3.70 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

NutriBest Adult Пилешко и ориз, е пълноценна храна за домашни любимци с пилешко и ориз за средни и големи породи възрастни кучета.

Средно големи породи са тези, които в зряла възраст могат да тежат около 25 кг, като големите породи надвишават тази цифра.

NutriBest Adult Пилешко и ориз е първокласна храна за домашни любимци, създадена от ветеринари и експерти в областта на храненето, така че вашето куче да расте здраво и пълно с енергия, докато се радва на идеално здраве. Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик за здрави и грижени за козината и кожата.

  • Укрепва имунната система:

Витамините А и Е, заедно с микроелементите Мед и Селен, са от съществено значение за поддържането на силна имунна система.

  • Дава енергия:

Бирената мая, богата на витамини от група В, помага за регулиране на метаболизма и производството на кръвна глюкоза, за да увеличи енергията и жизнеността на вашето куче.

  • Засилва паметта:

Омега 3 и 6, получени от рибено масло, благоприятстват ученето и развитието на различни церебрални функции.

  • Грижи се за кожата и козината: 

NutriBest Adult Пилешко и ориз включва морски водорасли, богат източник на естествени минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини. Те подхранват и хидратират кожата, защитават нейните клетки и поддържат козината блестяща и здрава.

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и околната среда на кучето (моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец има наблизо чиста и прясна вода.

Препоръчителни дневни порции (г/ден)  
Възрастни кучета от 12 месеца нататък 

Състав: Месо и странични животински продукти (23%) (минимум 4% пилешко брашно); Пшеница; Царевица; Пшеница; Масла и мазнини (минимум 0,5% рибено масло); Соя; Рожков; Ориз (минимум 4%); Дрожди (минимум 1% бирена мая); Цвекълна каша; Водорасли (минимум 0,5%); Минерали; Пребиотик MOS; Екстракт от юка.

Аналитични компоненти: Суров протеин: 24%, масла и мазнини: 11%, неорганични вещества: 8%, сурови влакна: 3,2%.

Указания:
Съхранявайте опаковката на продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 15кг.  / 1кг. - 3.70лв./