NutriBest Cat Kitten Пиле и ориз, чувал от 8кг, цена за чувал 49.20лв. /1кг-6.15лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

105 Преглеждан
6.15 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

NutriBest Cat Kitten Пиле и ориз е балансирана и пълноценна храна за домашни любимци, с пиле и ориз, за ​​котенца от всички породи до 12 месеца. Също така е подходящ за бременни майки или кърмещи майки.

Първокласната храна за домашни любимци NutriBest Cat Kitten Пиле и ориз е специално разработена от експерти по хранене и ветеринари, така че  приемайки я, вашето коте да се радва на оптимално здраве. Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик, които се грижат за укрепването на козината и кожата. Размерът на крокета е адаптиран към малката му челюст.

Спомага за растежа: Високо съдържание на протеин, което благоприятства развитието на мускулите и правилния растеж на костите.
Допълнителни витамини и минерали.

Повишава активността: Бирената мая, богата на витамини от група В, помага за регулиране на метаболизма и производството на кръвна глюкоза, за да увеличи енергията и жизнеността на вашата котка.

Засилва имунитета: Витамините А и Е, заедно с микроелементите Мед и Селен, са от съществено значение за поддържането на силна имунна система.

Полезен за чревния тракт: Пребиотиците MOS и FOS заедно с пулпата от цвекло благоприятстват  производството (работят добре) на полезни за здравето бактерии, които благоприятстват усвояването на хранителните вещества и синтеза на витамини.

Пази уринарното здраве: Оптималното съотношение между съставките му и добре проученият баланс между натрий, фосфор и магнезий допринасят за поддържане на рН в урината на нива, които помагат срещу образуването на пикочни камъни (предотвратяват създаването на пикочни камъни).

Подобрява паметта: Омегите 3 и 6, получени от рибено масло, благоприятстват ученето и развитието на различни церебрални функции.

Грижа за козината и кожата: NutriBest включва морски водорасли, богат източник на естествени минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини. Те подхранват и хидратират кожата, защитават клетките й и поддържат козината блестяща и здрава.

Препоръчителни дневни порции ( г/ ден)
за възрастни котки:

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и околната среда на котката (моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец има наблизо чиста и прясна вода.

Състав: Месо и странични животински продукти (29% пилешко брашно); Пшеница; Царевица; Масла и мазнини (0,5% рибено масло); Пшеница; Ориз (4%); Растителен протеинов изолат; Дрожди (3%); Соя;  каша от цвекло; Минерали; Водорасли от Северния Атлантик (0,5%); Пребиотик MOS.

Аналитични съставки:
Суров протеин: 32%, Масла и мазнини: 14%, Неорганични вещества: 8%, Сурови фибри: 2,2%, Таурин: 1000 mg / kg.

Без оцветители - Без изкуствени аромати - Без добавена захар

Препоръка:

Съхранявайте продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 8кг, цена за чувал 49.20лв. /1кг-6.15лв./