NutriBest Cat Sterilised сьомга и ориз, чувал от 8кг, цена за чувал 49.20лв. /1кг-6.15лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

101 Преглеждан
6.15 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

NutriBest Cat Sterilised сьомга и ориз е пълноценна храна за домашни любимци със сьомга и ориз за възрастни стерилизирани котки от всички породи.

Стерилизираните/ кастрираните/ котки имат тенденция да увеличават теглото си, а също и да развиват проблеми с уринирането, като например пикочни камъни, поради което е необходим специален тип хранене, който да предотвратява тези проблеми. NutriBest Cat Sterilised сьомга и ориз е първокласна храна за домашни любимци, специално създадена от експерти в областта на храненето и ветеринарни лекари, така че приемайки я вашата котка да се радва на оптимално здраве. Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик, които се грижат за укрепването на козината и кожата.

Контролира калориите: Nutribest Cat Sterilized съдържа по-ниско ниво на мазнини, за да помогне за намаляване на телесното тегло и последващото му поддържане.

Повишава активността: Бирената мая, богата на витамини от група В, помага за регулиране на метаболизма и производството на кръвна глюкоза, за да увеличи енергията и жизнеността на вашата котка.

Засилва имунитета: Витамините А и Е, заедно с микроелементите Мед и Селен, са от съществено значение за поддържането на силна имунна система.Здрав чревен тракт: Пребиотиците MOS и FOS заедно с пулпата от цвекло благоприятстват  производството (работят добре) на полезни за здравето бактерии, които благоприятстват усвояването на хранителните вещества и синтеза на витамини.

Пази уринарното здраве: Оптималното съотношение между съставките му и добре проученият баланс между натрий, фосфор и магнезий допринасят за поддържане на рН в урината на нива, които помагат срещу образуването на пикочни камъни (предотвратяват създаването на пикочни камъни).

Подобрява паметта: Омегите 3 и 6, получени от рибено масло, благоприятстват ученето и развитието на различни церебрални функции.

Грижа за козината и кожата: Nutribest Cat Sterilized включва морски водорасли, богат източник на естествени минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини. Те подхранват и хидратират кожата, защитават клетките й и поддържат козината блестяща и здрава.

Препоръчителни дневни порции ( г/ ден)
за възрастни котки:

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и околната среда на котката (моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец има наблизо чиста и прясна вода.

Състав: Пилешко брашно (21%); Царевица; Пшеница; Растителен протеинов изолат; Пшеница; Брашно от сьомга (4%); Ориз (4%); Масла и мазнини (1% рибено масло); Бирена мая (3%); Цвекълна каша; Минерали; Водорасли от Северния Атлантик (0,5%); Пребиотик MOS.

Аналитични съставки: Сурови протеини: 28%, масла и мазнини: 9%, неорганични вещества: 6,5%, сурови фибри: 3,5%, таурин: 1,170 mg / kg.

Без оцветители - Без изкуствени аромати - Без добавена захар

Препоръка: Съхранявайте продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 8кг, цена за чувал 49.20лв. /1кг-6.15лв./