NutriBest Puppy, чувал от 15кг, цена за чувал 70.50лв. /1кг-4.70лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

188 Преглеждан
4.70 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

NutriBest Puppy пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за кученца на възраст до една година.

Кученцата имат серия от хранителни нужди по-големи от тези за възрастни кучета, освен елементите, от които се нуждаят за живот, те също трябва и да растат. Следователно  малките питомци се нуждаят от по-голям прием на протеини, мазнини, минерали и витамини.
Това се предлага в по-малък размер крокет за по-лесно дъвчене и преглъщане.

NutriBest Puppy е първокласна храна за подрастващи домашни любимци, специално създадена от експерти в областта на храненето и ветеринари, така че вашето куче да расте здраво и пълно с живот, докато се радва на идеално здраве. Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик за поддържане на здрава кожа и козина. 

  • Засилва имунитета: Витамините А и Е, заедно с микроелементите Мед и Селен, са от съществено значение за поддържането на силна имунна система.
  • Укрепва паметта: Омега 3 и 6, получени от рибено масло, благоприятстват ученето и развитието на различни церебрални функции.
  • Дава енергия: Бирената мая, богата на витамини от група В, помага за регулиране на метаболизма и производството на кръвна глюкоза, за да увеличи енергията и жизнеността на вашето куче.
  • Грижи се за кожата и козината: NutriBest Puppy  включва морски водорасли, богат източник на естествени минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини. Те подхранват и хидратират кожата, защитават нейните клетки и поддържат козината блестяща и здрава.

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и околната среда на кучето (моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец има наблизо чиста и прясна вода.

Препоръчителни дневни порции  (г/ден)  
за кученца от всички породи на възраст до 1 година


Състав: Месо и странични животински продукти (26%) (минимум 4% пилешко брашно); Царевица; Соя; Масла и мазнини (минимум 0,5% рибено масло); Царевичен глутен; Рожков; Пшеница; Ориз (минимум 4%); Цвекълна каша; Дрожди (минимум 1% бирена мая); Минерали; Водорасли (минимум 0,5%); Пребиотик MOS; Екстракт от юка.

Аналитични компоненти: Суров протеин: 30%, масла и мазнини: 14%, неорганични вещества: 7,5%, сурови влакна: 3%.

Указания:
Съхранявайте опаковката на продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 15кг.  / 1кг- 4.70лв./