Picart Select PROFESSIONAL Puppy, чувал от 18кг, цена за чувал 135.90лв. /1кг-7.55лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

107 Преглеждан
7.55 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Picart Select PROFESSIONAL Puppy e пълноценна храна за домашни любимци за кученца от всички породи, на възраст над два месеца.

С превъзходна антиоксидантна формула, богата на полезни съставки, тази храна помага за предотвратяване на умората на организма и окисляването на клетките. Непрекъснатото използване на  Picart Select PROFESSIONAL Puppy благоприятства укрепването на защитните сили и имунната система, за да се постигне ежедневната им нужда.

Съдържа ефективна формула за покриване на специалните нужди на кученцата по време на растежа им, и спомага за развитието на здрав организъм.

Дневните порции, които се появяват в тази диаграма, са приблизителни. Оптималните количества за хранене варират в зависимост от възрастта, нивото на активност и начина на живот. Не сменяйте внезапно храната на домашния си любимец. Въведете Select Professional постепенно за период от една седмица. Винаги осигурявайте прясна вода близо до купата за хранене. 

Състав: Пилешко брашно (37%), бял ориз, кафяв ориз, пилешки мазнини (12,9%), цвекло пулп, дрожди, хидролизирано пиле (1,5%), рибено масло, минерали, доматен прах, крил, екстракт от пимиенто, пребиотик MOS & FOS, Екстракт от юка, зелен чай, ябълка, червена боровинка, бета-глюкани, глюкозамин, MSM, хондроитин сулфат, зелена мида, мента, боровинка, бъз, годжи бери, джинджифил, градински чай, семена от сминдух, екстракт от розмарин.

Аналитични съставки:

Суров протеин

 30%Масла и мазнини 20%Сурови влакна 2.2%Суров пепел 7%Калций 1.4%Фосфор 0,93%Натрий 0,31%

 

Указания:
Съхранявайте опаковката на продукта на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина и агресивни миризми.

Чувал от 18кг.  / 1кг. - 7.55лв./