Проходилка Sharky син

Този продукт се предлага от Moni

176 Преглеждан
103.00 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК

Описание
Първите стъпки, които прави детето, са един от най-специалните моменти, които родителите очакват с нетърпение. В този толкова важен период, бебето се нуждае от детската проходилка, която да му осигури комфорт и сигурност. 
Представяме Ви страхотния модел Sharky – детска проходилка, подходяща за деца над 6-месечна възраст. 
Интересното музикално табло с играчки и интерактивни мелодийки ще забавлява Вашето мъниче по всяко време. Когато се чувства уморено от ходенето, то ще може да си почине и да се наслади на любимата на много деца песничка Baby shark.  
Допълнителен комфорт за Вашето бебе ще осигури удобната, мекичка и тапицирана седалка, както и трите позиции за регулирането й, които следват растежа на детето.
Родителите може да са спокойни за безопасността на своето мъниче, която е гарантирана от колелцата и стоперите на проходилката. Те не позволяват тя да се обърне и предпазват детето, когато е в близост до стълби и други стръмни терени.
Колелцата са разделени на две зони: предните се въртят на 360 градуса, а задните са с движение само напред.
Благодарение на сгъваемата конструкция, може да сгънете проходилката до компактни размери, което я прави изключително удобна за съхранение и транспортиране.