SELECT CAT Adult, чувал от 8кг, цена за чувал 70.40лв. /1кг-8.80лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

27 Преглеждан
10.50 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Select Cat Adult

Cat Adult с пиле и яйца е формула за възрастни котки от всички породи над 12 месечна възраст с умерена ежедневна активност. Без зърнени храни.

Възрастните котки се нуждаят от пълна и балансирана храна, която им помага да развиват ежедневната си дейност и се грижат за тяхното благополучие. Поради тази причина Select Cat Adult е създадена, за да предотврати появата на камъни в урината и да помогне на котката ви да премахне космените топки в стомаха си по-комфортно.

Select Cat Adult с пилешко и яйце, предназначено да задоволява нуждите на вашата котка и да поддържа оптимални физически и здравословни условия.

Превъзходен вкус: Формулата Select Cat Adult, с 50% пиле, включва свежи продукти от най-висок стандарт, осигурени от местни доставчици.

50% месо пиле и яйце -  2 източника на протеин с високи биологични стойности (протеини с всички необходими есенциални аминокиселини).

Контрол на космените топки: Select Cat Adult има хранителен профил, богат на особено фини и гъвкави влакна/фибри/, които допринасят за нормалната чревна проводимост, намаляват регургитацията на космените топки от страна на котето, тъй като те се елиминират във фекалиите.

Предотвратява появата на камъни в бъбреците: Котките са склонни да образуват камъни поради промени в рН в урината, които водят до Урологичен синдром на котките (FUS). Select Cat Adult е създаден с набор от съставки с мек подкиселяващ ефект, действащ върху урината, който допринася за намаляване на рН до оптимално ниво, както и предотвратява образуването на уринарни камъни.

Подобрява храносмилането: Благодарение на MOS пробиотиците, които възпрепятстват разпространението на вредни бактерии, атакуващи червата.По този начин благоприятстват растежа на полезните бактерии и допринасят за подобряване на здравето на котката.

Без зърнени : Диета без зърнени храни е специално адаптирана към хишническата природата на котката. Като не ги включваме в храната, ние допринасяме за предотвратяването на алергии, причинени от тяхното поглъщане.

Съдържание:

Dehydrated chicken meat (50%), Tapioca, Sweet Potato, Animal Fat, Vegetable protein concentrate, Dehydrated egg (>5%), Yeast, Hydrolysed animal protein, Minerals, Vegetable fibre, Hydrolysed Yeast (source of Prebiotic MOS).

Аналитични компоненти

Протеин: 32%, Мазнини: 18%, Сурова пепел: 7%, Фибри: 2.3%, Таурин: 1,580 mg.

Препоръчителна дажба: Възрастни котки от всички породи на 12 месеца.

Тегло (kg)

1

1,5

2

2,5

3

3,5

грама/ден

28

37

45

52

59

65

Тегло (kg)

4

4,5

5

5,5

6

 

грама/ден

71

77

83

88

94

 

Дневните дажби, които са в тази таблица са приблизителни.

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и средата на котката (моля консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец винаги има достъп до прясна и чиста вода.

Указания:
Съхранявайте храната за домашни любимци на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 8кг, цена за чувал 70.40лв. /1кг-8.80лв./