SELECT CAT Sterilised, чувал от 8кг, цена за чувал 79.60лв. /1кг-9.95лв/

Този продукт се предлага от Karasto Pets

105 Преглеждан
9.95 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Стерилизираните котки се нуждаят от пълна и балансирана храна, която им помага да развиват ежедневната си дейност и да се грижат за тяхното благополучие. Поради тази причина Select Cat Sterilized е формулирана, така че да предотврати появата на камъни в бъбреците и да помогне на котката ви да елиминира космените топки по-комфортно. Намаленото съдържание на мазнини ще помогне да се намали тенденцията към затлъстяване.

Select Cat Sterilized с пилешко и яйце е предназначена да задоволява нуждите на вашата котка и да подпомага оптималното физическо и здравословно състояние.

Оптимално ниво на протеини и мазнини за предотвратяване на затлъстяването:

Select Cat Sterilized е специално разработена така, че котката да получава по-малко калории, докато едновременно покрива основните си нужди. Съдържанието на фибри насърчава и благоприятства доброто здраве на чревния транзит.

Превъзходен вкус: Формулата Select Cat Adult, с 50% пиле, включва свежи продукти от най-висок стандарт, осигурени от местни доставчици. 50% месо пиле и яйце -  2 източника на протеин с високи биологични стойности (протеини с всички необходими есенциални аминокиселини).

Контрол на космените топки: Select Cat Adult има хранителен профил, богат на особено фини и гъвкави влакна/фибри/, които допринасят за нормалната чревна проводимост, намаляват регургитацията на космените топки от страна на котето, тъй като те се елиминират във фекалиите.

Предотвратява появата на камъни в бъбреците: Котките са склонни да образуват камъни поради промени в рН в урината, които водят до Урологичен синдром на котките (FUS). Select Cat Adult е създаден с набор от съставки с мек подкиселяващ ефект, действащ върху урината, който допринася за намаляване на рН до оптимално ниво, както и предотвратява образуването на уринарни камъни.

Подобрява храносмилането: Благодарение на MOS пробиотиците, които възпрепятстват разпространението на вредни бактерии, атакуващи червата.По този начин благоприятстват растежа на полезните бактерии и допринасят за подобряване на здравето на котката.

Без зърнени : Диета без зърнени храни е специално адаптирана към хишническата природата на котката. Като не ги включваме в храната, ние допринасяме за предотвратяването на алергии, причинени от тяхното поглъщане.

Съдържание:

Dehydrated chicken meat (50%), Tapioca, Sweet Potato, Animal Fat, Vegetable protein concentrate, Dehydrated egg (>5%), Yeast, Hydrolysed animal protein, Minerals, Vegetable fibre, Hydrolysed Yeast (source of Prebiotic MOS).

Аналитични компоненти:

Протеин: 27%, Мазнини: 14%, Сурова пепел: 7%, Фибри: 3%, Таурин: 1,340 mg.

Препоръчителна дажба: Възрастни котки от всички породи на 12 месеца.

Тегло (kg)

1

1,5

2

2,5

3

3,5

грама/ден

31

40

49

57

64

72

Тегло (kg)

4

4,5

5

5,5

6

 

грама/ден

78

85

91

97

103

        

Дневните дажби, които са в тази таблица са приблизителни.

Оптималните количества храна зависят от възрастта, теглото, нивото на активност и средата на котката (моля консултирайте се с вашия ветеринарен лекар). Уверете се, че вашият домашен любимец винаги има достъп до прясна и чиста вода.

Указания:
Съхранявайте храната за домашни любимци на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 8кг, цена за чувал 79.60лв. /1кг-9.95лв/