Select Veterinary Diets за здрава кожа и козина, чувал от 10кг. цена за чувал 76.50лв. /1кг-7.65лв./

Този продукт се предлага от Karasto Pets

136 Преглеждан
7.65 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Диетата за кучета  Select Veterinary Diets за здрава кожа и козина е хипоалергенна, базирана на съставки, към които животното не е свръхчувствително, е от съществено значение за прекратяване на патологичните процеси на кожата, произтичащи от алергия. С органичен цинк за подпомагане целостта на кожата и за предотвратяване на дерматоза.
Кучетата с кожни проблеми се нуждаят от диета като Select Veterinary Diets за здрава кожа и козина, която да се справя с най-често срещаните предизвикателства в кучешката дерматология.

Съдържа метионин за подпомагане производството на кератин. С биотин за насърчаване на добро състояние на кожата и козината. 
Богат на DHA от Крил за подпомагане на имунната система. Диета, допълнена с цинк, допринася за решаването на кожни проблеми, причинени от имунни нарушения.

Хипоалергенната диета  Select Veterinary Diets за здрава кожа и козина, решава картините на сърбеж, еритем, алопеция или пърхот, свързани с алергии. Формула, базирана на съставки, към които животното не е свръхчувствителна, е от съществено значение, за да може да се прекратят патологичните процеси на кожата, произтичащи от хранителна алергия.

Препоръка:
Препоръчваме предварителна ветеринарна диагноза за използването му, за да гарантираме, че симптомите, които оценяваме при животното, съответстват на конкретна патология, а не на друга.

Select Veterinary Diets за здрава кожа и козина помага при:
Дерматоза
Кучета с хранителна чувствителност 

Противопоказания:
Алергии към агнешко, ориз или царевица

Състав:
Дехидратирано агнешко месо (26%), ориз (26%), царевица, животински мазнини, царевичен глутен, грах, рожков, месо от цвекло, хидролизирано агнешко месо, крил, мая, минерали, MOS пребиотици.

Аналитични компоненти: 
Протеини: 24%, мазнини: 15%, неорганични вещества: 7,9%, сурови влакна: 2%, омега-3 мастни киселини: 0,32%.

Указания:
Съхранявайте храната за домашни любимци на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина и неприятни миризми.

Чувал от 10кг.  / 1кг-7.65лв./