Стол за кола Aegis сив

Този продукт се предлага от Moni

175 Преглеждан
177.00 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание
Стилно, функционално, качествено и изключително практично - детското столче за кола Aegis е чудесен избор, когато искате да осигурите едно спокойно и безопасно пътуване на Вашето дете. Подходящо за новородени и може да се използва до достигането им на максимално тегло- 18 килограма, група 0 и 1.
Столчето трябва да се монтира по посока обратна на движението на автомобила, когато се използва за деца от 0 до 9 кг., а за малчугани между 9 и 18 кг, продуктът се монтира по посока на движението.
Благодарение на 5-точковия предпазен колан с меки подплънки, Вашето мъниче ще бъде защитено по време на пътуването. За по - лесно пренасяне, дръжката на столчето може да се регулира.
Столчето за кола се отличава с оригинален дизайн и е оборудвано с допълнителна подложка за по-малки деца, която допринася за по - голям комфорт по време на употреба.Тази подложка може лесно да се свали, когато детето Ви е достатъчно голямо.
Към столчето има и фиксатори за автомобилните колани, които осигуряват по – безопасното му  монтиране към автомобилната седалка.